Contentverzamelaar

Contentverzamelaar

Contentverzamelaar

Luie Knoedels
“Uit de keuken van Svetlana”

BEREIDINGSTIJD 30 minuten
8 personen

Ingrediënten
- 800 gram zure melkkaas
- 3 eieren
- 250 gram tarwebloem
- 100 gram boter
- 100 gram zure room
- 100 gram suiker
- 4 snufjes zout
- 8-10 gram vanillesuiker
- 3 liter water
- Je favoriete bessen ter decoratie (100 gram)

BEREIDINGSWIJZE:
Doe de kaas, eieren, suiker, vanillesuiker, en een beetje zout in een kom en roer goed door. Voeg vervolgens de bloem toe en meng opnieuw goed.
Rol het deeg uit tot een “worst” wanneer het stevig genoeg is. Snijd het in plakjes van ongeveer een centimeter dik en bestuif de dumplings met bloem.
Verwarm drie liter water in een pan. Leg de dumplings één voor één in water zodra het kookt. Roer voorzichtig.
Smelt boter in een kommetje in de magnetron. 
Laat de dumplings nog 3-4 minuten koken als ze boven komen drijven. Plaats de dumplings dan op een bord. Serveer ze met wat zure room en boter, en versier ze met je favoriete bessen.
 

Contentverzamelaar

Authors

Foto's, Interview en Tekst: Lyla Carrillo - van der Kaaden
Tekst Redactie: Babette Rondón
Fotostudio website: www.101studio.nl