"Latijns - Amerikaanse Vrouwen uit Almere" is verkrijgbaar in 3 talen en gesigneerd door de auteur.

"Latijns - Amerikaanse Vrouwen uit Almere" is verkrijgbaar in 3 talen en gesigneerd door de auteur.

Het is een boek voor mensen met een migratieachtergrond, voor hen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp migratie en hoe opnieuw te beginnen in een ander land of die gewoon meer willen weten over de rijke Latijns-Amerikaanse cultuur.  Het boek is een artistiek onderzoek naar de menselijke diversiteit in een multiculturele en multi-etnische samenleving.   

Voor vragen, opmerkingen en getuigenissen: info@101studio.nl

Dank u voor uw aankoop.

Boek Women of Almere

Introductieprijs

Price € 45,-
Nederlandse Editie

NL Boek specificaties: ISBN/EAN: 978-90-831297-2-3 Titel: Latijns-Amerikaanse Vrouwen uit Almere Ondertitel: Verhalen van migranten in een nieuw land Taal: Nederlands Bindwijze: Hardcover, genaaid gebonden Formaat: 210x297mm (staand) Aantal pagina's: 188p, full-colour Binnenwerkpapier: 170gr MC Silk Coverafwerking: Glans laminaat Schutbladen: Onbedruk, 140gr HVO wit

Price € 45,-
English Edition

EN Book specifications: ISBN/EAN: 978-90-831297-1-6 Titel: Latin Women of Almere Ondertitel: Tales of migrants in a new land Taal: Engels Binding style: Hardcover, sewn-in binding Size: 210x297mm (portrait) Number of pages: 188p, full-colour Inside paper: 170gr MC Silk Cover finishing: Glossy laminate Endpapers: Unprinted, 140gr HVO white

Price € 45,-
Edición Español

ES Especificaciones del libro: ISBN/EAN: 978-90-831297-0-9 Titel: Mujeres Latinas de Almere Ondertitel: Historias de Migrantes en una nueva Tierra Taal: Neutral Latin American Spanish Especificaciones del libro: Estilo de encuadernación: Tapa dura, encuadernación cosida Tamaño: 210x297mm (retrato) Número de páginas: 188p, a todo color Papel interior: 170gr MC Silk Acabado de la cubierta: Laminado brillante Hojas finales: Sin imprimir, 140gr HVO blanco

The Book

"Latijns-Amerikaanse vrouwen uit Almere", brengt door middel van fotografie en een verzameling inspirerende verhalen de sociaal-culturele realiteit van migrantenvrouwen en hun rol in de multiculturele samenleving, die ze nu "thuis" noemen, in beeld.

De verhalen bieden een bijzonder en interessant inkijkje in het leven van een groep nieuwe Nederlanders. Migratie, integratie, erkenning, culturalisering, identiteit, verlies, rouw en acceptatie zijn terugkerende thema's. De migranten hebben allemaal hun momenten van zwakte gekend maar hun positiviteit is hun drijvende kracht. Het zijn verhalen met portretten die ontroeren, verbazen, verbinden en inspireren.

Ze laten zien hoe je obstakels kunt overwinnen en hoe je kunt werken aan "opnieuw beginnen zonder je wortels en identiteit kwijt te raken". Het zijn de verhalen van zovele immigrantenvrouwen over de hele wereld. Zij hebben meerdere uitdagingen moeten overwinnen in hun migratie-ervaring en tegelijkertijd zetten zij zich in om een toekomst op te bouwen in hun gastland.

Het boek biedt hoop, motivatie en inspiratie aan iedereen die ver van zijn of haar land woont en beoogt tegelijkertijd het bewustzijn te vergroten van wat migrantenvrouwen hebben bijgedragen aan Nederland, met name aan de stad Almere, die in de slechts 44 jaar van haar bestaan een multiculturele samenleving met 146 nationaliteiten is geworden. Het boek vormt een brug tussen culturen en een begin van begrip voor elkaar.